Program loialitate clienți

Suntem singura florarie online de la care primesti bani.
Cum?
Simplu …
Punctele de Loialitate

Fiecare produs, al carui pret depaseste 10 lei, are afisat in partea dreapta, sub butonul ”Adauga in cos” un text in care sunteti informati cate Puncte de Loialiate totalizeaza cumparaturile din cosul dvs si cate Puncte de Loialitate totalizeaza produsul ales (vizualizat).


Cum obtin Puncte de Loialitate?

Daca va hotarati sa faceti cumparaturi pe site ul nostru, Punctele de Loialitate aferente peodusului cumparat vor fi transferate in contul dvs de client. Acest lucru se va intampla doar in cazul in care comanda plasata de dvs va fi finalizata, adica platita si livrata. Pentru comenzile care nu au fost finalizate nu se vor aloca Puncte de Loialitate.

Dupa prima comanda finalizata va puteti bucura de Puntele de Loialitate.

Acestea se vor regasi in Contul dvs de Client si se vor putea folosi imediat dupa prima comanda sau in orice moment hotarati dvs.


Unde sunt Puntele de Loialitate si cum le transform in Voucher?

Pentru a folosi Puntele de loialitate trebuie sa intrati in Contul dvs de Clienti, sa va autentificati cu datele contului, adresa de mail si parola, si sa intrati in ” Punctele mele de loialitate Punctele mele de loialitate” din contul dvs de client. Aici o sa aveti detalii despre comenzile dvs si detalii despre Punctele de Loialitate disponibile.

Tot aici, in parte de jos, aveti un buton ”Transforma punctele mele intr-un voucher de…” pe care il puteti folosi pentru transformarea Punctelor de Loialitate intr un Voucher. Dupa ce ati apasat acest buton, va apare un tabel in care pe langa alte informatii o sa aveti si Codul Voucherului.


Cum folosesc Codul Voucherului?

La urmatoarea comanda ca sa va puteti bucura de Punctele de Loialitate trebuie doar sa introduceti Codul Voucherului in momentul in care platiti o comanda. Valoarea Voucherului se va scade automat din totalul comenzii dvs. Valoarea Voucherului se va vedea si pe factura.


IMPORTANT

Ca sa beneficiati de Punctele de Loialitate, trebuie sa fiti intregistrati pe site ul nostru, deci sa aveti un Cont de Client si de fiecare data cand facti cumparaturi pe site ul nostru sa va autentificati cu adresa de mail si cu parola setata la inregistrare pe site. Daca alegeti sa faceti cumparaturile cu un cont de Vizitator nu o sa primiti Puncte de Loialitate.

Pentru alte informatii sau intrebari va stam la dipozitie la rubrica contact, la adresa de mail floritimisoara@yahoo.com sau la numarul de telefon : +40 720 644 369.

Livrare gratuita in Timisoara

Telefon +40 720 644 369

Beneficiati de garantie extinsa

Retur comanda

X