Cum cumpăr?

Pasul 1. Adaugarea produselor in Cosul de Cumparaturi.

Navigati pe site si alegeti buchetul, aranjamentul, cosul cu flori sau orice alt produs din categoriile gata create. Dupa ce ati ales produsul, apasati butonul ”Adauga in cos”, astfel adaugati in cosul dvs de cumparaturi produsul preferat. Acesta va fi pus automat in cosul dvs de cumparaturi in partea din stanga a pagii.Singurul lucru pe care mai trebuie sa il faceti este de a apasa butonul ”Plateste”. Acum veti fi directionat catre pagina de plata a comenzi.

Daca doriti sa mai adaugati in cosul dvs si alte produse, sau sa suplimentati comanda dvs cu o sticla de vin, o cutie de ciocolata, sau o jucarie de plus, trebuie sa mergeti in categoria Cadouri, unde va alegeti unul dintr produse si repetati operatiunea descrisa mai sus.


Pasul 2. Inregistrarea. Informatii Cont

Dupa ce ati ales produsele dorite trebuie sa va inregistrati.

Aveti doua variante: Inregistrare ca si Vizitator sau sa va creati un Cont de Client. Crearea unui cont de Client va aduce beneficii in plus fata de contul de Vizitator si anume: Beneficiati de Programul de Loialitate ( primit bani pentru cumparaturile facute), aveti posibilitatea de a returna produsele ( neperisabile) inapoi, primit oferte si discounturi din parte magazinului nostru.

Dupa ce ati ales varianta de inregistrare veti fi directionati catre o pagina unde trebuie sa introduceti date dvs, datele de Livrare si datele de Facturare. Acestea se vor introduce in campurile specificate, iar campurile cu steluta sunt obligatorii.

Daca ati terminat de introdus datele apasati pe butonul ”Salveaza”


Pasul 3. Metode de Livrare. Data de livrare.

Cei doi curieri preselectati de pe pagina se refera la livrarile care se fac in ziua plasarii comenzii si intervalul preferat.

Daca doriti sa livram comanda in alta zi decat in cea care ati plasat comanda, trebuie sa bifati casuta si sa scrieti in chenarul spacial creat pentru aceasta destinatie data si eventual ora de livrare.

Mesaj

In cazul in care dorit sa atasati un mesaj comenzii dvs, este suficient sa scrieti mesajul in chenarul pentru mesaj. Mesajul dvs va fi transcris pe un suport special de hartie. Mesajul va fi transcris exact asa cum il primim de la dvs, nu vom face corecturi, adaugiri sau modificari.

In cazul in care doriti sa ramaneti ANONIM va rugam sa specificati acest lucru.


Pasul 4. Alege metoda de plata.

Ultimul pas pentru plasarea unei comenzi este sa alegeti metoda de plata.

Cele patru metode de plata acopera toate variantele prin care puteti plati comanda. In functie de posibilitatile pe care le aveti, plata cu cardul bancar, depunere la banca sau numerar, alegeti una dintre cele patru metode de plata.

Pentru mai multe informatii despre metodele de plata va rugam sa vedeti si Metode de Plată.

Pentru alte informatii sau intrebari va stam la dipozitie la rubrica contact, la adresa de mail floritimisoara@yahoo.com sau la numarul de telefon : +40 720 644 369.

Livrare gratuita in Timisoara

Telefon +40 720 644 369

Beneficiati de garantie extinsa

Retur comanda

X